Istinska udobnost za istinski važne osobe!


Istinska udobnost za istinski važne osobe!

Loše spavate i krevet Vam nije udoban? Podloga Vam je previše tvrda, mekana ili se ljeti znojite, dok zimi jednostavno ne možete da se ugrijete? Spavate na kauču koji Vam stvara bolove u leđima? Vaši voljen se muče sa dobrim snom?

Probleme možete riješiti uz pomoć Aloe Vera 5 zona nadmadraca koji Vaš krevet pretvara u omiljeno mjesto za spavanje, bez obzira na godišnje doba i podlogu na kojoj spavate.

Aloe Vera 5 zona nadmadrac jednostavan je i ekonomičan način za bolji i kvalitetniji san. Jednostavno ga postavite na ležaj i prepustite se udobnosti i podršci. Možete ga postaviti na stari krevet, kauč ili sofu.
 
Ovaj nadmadrac nudi 4 cm luksuzne potpore gdje god da ga smjestite.

  • Jezgra nadmadraca načinjena je od 4 cm Orthocell pjene, inovativne pjene s 3D strukturom koja se oblikuje prema vašem tijelu, a istovremeno osigurava učinkovitu cirkulaciju zraka čime pruža higijensko okruženje za spavanje.
  • Jedinstven dizajn s 5 zona koje pružaju optimalnu potporu za glavu i vrat, trup, bokove, natkoljenice i stopala. Zone smanjuju tačke pritiska te osiguravaju pravilno držanje kičme tokom spavanja.

Površina nadmadraca tretirana je Aloe Vera tretmanom koji pruža osjećaj mekoće na vašoj koži. Regeneracijska svojstva Aloe Vere također pomaću u održavanju vašeg nadmadraca.

Kako bi Vam pružili priliku da se konačno odmorite na pravoj podlozi, te površinu na kojoj spavate pretvporite u udobnu oazu, dajemo Vam nevjerovatnih 50% popusta na ovaj fantastični nadmadrac!

Požurite, ponuda traje do 19.07. ili isteka zaliha!

Već od 79,95 KM: http://links.dormeo.ba/c/20346624