Informacije za prodajna mjesta


Šta je kupipoklon.ba?

Kupipoklon.ba je prvi bosanskohercegovački web-shop za internet-reklamiranje i internet-prodaju poklon bonov za kupovinu proizvoda i usluga na Vašem prodajnom mjestu. Poklon bonovi su zaštićeni i proizvedeni u skladu s vrhunskim standardima zaštite.

Ovaj moderni sistem promocije i prodaje, daje Vam mogućnost da dosegnete nove kupce, da im ponudite inovativan proizvod, bez ikakvog dodatnog poslovnog rizika za Vas. Kupipoklon.ba nudi neograničene mogućnosti uzbudljive vizuelne prezentacije Vašeg brenda u elektronskoj i štampanoj formi.

Vaš partner u darivanju

Naša djelatnost usmjerena je na povećanje i razvoj tržišta poklon bonova na području čitave Bosne i Hercegovine, uz dosezanje mnogobrojne bh. dijaspore, koja ovim putem nalazi idealan način da obraduje porodicu i prijatelje u domovini.

Cilj nam je razviti servis koji će Vam omogućiti dosezanje novih kupaca i impresioniranje i postojeće klijentele kao i one nove, modernizacijom Vaše usluge, jednostavnošću kupovine, fleksibilnošću novog proizvoda koji nudite i korištenjem moderne, web-platforme.

Budite dio kupipoklon.ba - Šta to znači za Vas?

  • Širenje tržišta na kupce u čitavoj BiH putem web-portala www.kupipoklon.ba

  • Dosezanje bh. dijaspore širom svijeta (koji bon mogu kupiti s bilo koje lokacije u svijetu, i tražiti da se isporuči u BiH)

  • Promocija Vašeg brenda na web sajtu i putem rastućeg e-biltena

  • Vaš shop nije na top-lokaciji u gradu? To više uopće nije bitno jer internet ruši granice fizičkog prostora – preko nas dolazite do svakoga

  • Zaboravite na radno vrijeme – Vaš poklon-bon kupac može preko našeg portala kupiti u bilo koje dana ili noći s bilo koje lokacije u BiH ili u svijetu – sve što mu treba je kompjuter i internet-konekcija!

  • Poklonbon je proizveden u skladu s najvišim sigurnosnim standardima i posjeduje jedinstveni broj

Kupipoklon.ba prvi je bosanskohercegovački web-shop ove vrste. Pokrenut je u januaru 2010.

Ovo je mjesto na kome Vaš brend jednostavno mora biti zastupljen. Postanite i Vi dijelom  ovog brzorastućeg i sveobuhvatnog shopping portala u BiH!

Kontaktirajte nas i odaberite pravi paket za Vašu kompaniju!