O nama


Kupipoklon.ba je prvi bosanskohercegovački web-shop za online prodaju poklon bonova za kupovinu proizvoda i usluga na prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine.

Kupipoklon.ba omogućava Vam kupovinu i isporuku poklon bonova širokog spektra prodavnica robe i usluga. Nabavka poklon bona ostvaruje se putem web-shopa kupipoklon.ba ili putem telefona 061 99 33 33. Poklon bon se dostavlja na navedenu adresu, a krajnji ga korisnik može iskoristiti u navedenoj prodavnici ili lancu prodavnica, kako bi kupio željeni proizvod ili uslugu.

Kupipoklon.ba prvi je bosanskohercegovački web-shop ove vrste. Pokrenut je u januaru 2010. Iza projekta kupipoklon.ba stoji Promotim d.o.o., tvorac uspješnog prvog bh. web shopa za prodaju ulaznica za dešavanja u BiH i regionu, kupikartu.ba.

Cilj kupipoklon.ba je da postane one-stop shop za kupovinu poklon bonova od kupaca iz BiH, ali i od strane bh. dijaspore, kojoj je ovo praktičan poklon za prijatelje i rodbinu koji žive u BiH. Ovaj portal takođe planira izrasti u sveobuhvatan shopping direktorij prodavnica i pružaoca usluga širom BiH, koji bi služio za informisanje kupaca i turista iz inozemstva.


Preko web-shopa kupipoklon.ba, poklon-bon možete kupiti s bilo koje lokacije u svijetu. Isporuka poklon bonova vrši se ne teritoriji čitave BiH!
 
Tim kupipoklon.ba razvio je platformu za promet poklon bonova, koja kupcu omogućava plaćanje elektronskim bankarstvom ili gotovinom pouzećem, brzu i kvalitetnu uslugu, a pružaocima usluga i prodavačima dosezanje novih kupaca i pružanje vrhunske usluge u modernom web-okruženju.