Permanent Make Up!

Permanent (trajna šminka) ili kozmetičko tetoviranje je brzorastući dio wellness industrije.Ako imate slabašne obrve, nemate ih nikako ili ih imate djelomično, kozmetička tetovaža je savršeno rješenje. Posjetie Salon Ljepote La Mer u BBI Centru i o permanent make up-u saznajte sve što Vas zanima.

Permanent usana može popraviti blijedilo usana i definisati njihovu liniju. Tako će nestati ožiljci na usnama a možete se pozdraviti i sa karminima. Nakon eyeliner tetovaža, možete zaboraviti na korištenje svoje olovke za oči zauvijek. Osim što dugotrajno uljepšava dijelove lica trajna šminka će vam obezbijediti mnogo više vremena jer nakon tretmana budićete se sa šminkom na licu. Pažljivo provjerite vjerodostojnost osobe koja će vam raditi permanent.



Raspitajte se kod onih koji su to već radili. Tražite da vam pokažu slike klijenata prije i poslije tretmana. Da biste izbjegli infekcije i osigurali prave rezultate, važno je raditi s licenciranim estetičarem. Budite sigurni da estetičar koristi sterilne rukavice i steriliziranu opremu.