Otkrijte svijet Magaze

Svi proizvodi iz kolekcije "Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli" su odličan odabir kao poklon za 8. mart, Valentinovo, godišnjice, rođendane i druge posebne prilike. Set od dvije porculanske šolje "Dobro je kad u životu nekoga voliš, neko te voli" izrađene su od najfinijeg porculana (new bone china) i perive su u mašini za suđe. Set dolazi upakovan u crnu, ukrasnu poklon-kutiju sa poklopcem.

 

Sve najljepše trenutke obično bilježimo svojim mobilnim telefonima. Iz ovog razloga maska za mobilni telefon je fantastična ideja za poklon, jer igra važnu zaštitnu ulogu, ali ujedno može biti veoma dekorativna, originalna i kreativna. Izdvajamo "Volim te, povjeruj srcu mom" iz ekskluzivne "limited edition" serije maski za mobitele "Dino Merlin Collection by Magaza" inspirisanu stihom iz pjesme "Školjka".

 

Za kraj, nije važno samo ono što je na polici; važan je i doživljaj razotkrivanja poklona i emocija i uspomena koje bude i stvaraju lijepo pakovanje, slojevi, teksture, trenutak iščekivanja, et voilà! Magaza je prepoznala da svaki poklon zaslužuje posebno kreirano i lijepo ruho i kreirala klasično, a sofisticirano ukrasno pakovanje za poklone: Magaza luxury signature packaging.

 

Otkrijte šta sve krije #svijetmagaze na adresi Veliki ćurčiluk 20, Sarajevo ili online na www.magaza.com.ba