Rokovi i cijene isporuke


Rokovi i cijene isporuke poklon bona, zavisiće od vrste plaćanja, vremena i ukupne vrijednosti Vaše narudžbe.

Standardne narudžbe

Radno vrijeme obrade standardnih narudžbi je:

  • Ponedjeljak do petak 09.00 – 16.00 GMT +1
  • Subota 10.00 – 14.00

Sve narudžbe primljene nakon navedenog vremena biće obrađene tokom sljedećeg radnog dana.

Standardni rok isporuke je u roku od 3 radna dana od momenta potvrde Vaše uplate. Ako ste izvršili uplatu kreditnom karticom, zahtjev postaje aktivan u momentu kada RBBH provjeri Vaše podatke i potvrdi transakciju. U slučaju da ste plaćanje izvršili žiralno (uplata preko banke ili pošte, SMS ili elektronsko bankarstvo), proces obrade uplate može trajati i do 24 sata. Vrijeme se računa od momenta primitka uplate na naš račun. Ako plaćate gotovinom, pouzećem, onda se vrijeme računa od momenta obrade zahtjeva u toku naših radnih sati.

Isporuka poklon bona na području Sarajeva je 3 KM, u ostale dijelove BiH 10 KM, bez obzira na broj poklon bonova koji ste naručili (uštedite većom narudžbom!)

U slučaju plaćanja pouzećem, i isporuke poklon bona na adresu krajnjeg korisnika (što podrazumijeva da kurir obiđe dvije adrese), usluga isporuke plaća se dodatnih 3 KM po adresi. 

 

Hitne narudžbe (uključujući „dostavu iznenađenja“)

Hitne narudžbe (za koje ste odabrali opciju „Express“ tokom obavljanja narudžbe, korak br.3) biće obrađene u roku od 2 sata po primitku plaćanja, a između 09.00 i 22.00 sati od ponedjeljka do nedjelje, uključujući i praznike. Dostava ovih narudžbi je u roku od 24 sata po obradi zahtjeva.

Ova Vam opcija dozvoljava da navedete i tačan termin dostave, ukoliko želite nekog iznenaditi. Odabrani termin može biti najmanje 24 sata od primitka narudžbe.

Cijena hitne dostave na adresu primaoca na području Kantona Sarajevo je 10 KM, bez obzira na broj poklon bonova koji ste naručili (uštedite većom narudžbom!).Hitna narudžba trenutno je moguća samo na području Kantona Sarajevo, kao i ulsuga dostave dodatnog proizvoda uz poklon bon (cvijeće).

U slučaju plaćanja pouzećem, i isporuke poklon bona na adresu krajnjeg korisnika (što podrazumijeva da kurir obiđe dvije adrese), usluga dolaska na adresu naručioca plaća se dodatnih 3 KM. 

S obzirom na velike gužve i potražnju tokom praznika, savjetujemo Vas da svoje narudžbe planirate i obavite na vrijeme.

Isporuka u druge dijelove BiH?

 Standardna isporuka u roku od 3 radna dana moguća širom BiH.

Za više informacija, posjetite Često postavljana pitanja.

U dilemi ste i dalje? Kontaktirajte nas!