Imamo pet najboljih ideja za poklon!

Odabrali smo pet originalnih i kreativnih ideja za poklon iz Magaze!Na pomolu je značajan datum poput godišnjice, praznika ili rođendana drage osobe? Ideje za poklone mogu da idu u nedogled, ali mislimo da je ovo dobar početak: 

za vas izdvajamo pet originalnih vrsta poklona koje možete pronaći u Magazi!

 

1. Pokloni inspirisani najljepšim stihovima Dine Merlina

Dobro poznati ljubavni stihovi iz najljepših pjesama Dine Merlina jednako kao i oni koji inspirišu, motivišu i nose univerzalne poruke, originalan su i kreativan odabir poklona o kome god da se radi. Vizuelno dočarani u bogatoj kolekciji proizvoda dobivaju jednu potpuno novu dimenziju i neprolaznu vrijednost.

2. Poklonite nekome doživljaj!

Svako ima nekog omiljenog muzičara, a dvije ulaznice za koncert su predivan poklon. Što je najbolje od svega, u ovom slučaju nekome poklanjate doživljaj, a to je poklon koji se uvijek pamti. Ima li nešto ljepše od toga? Magaza je prodajno mjesto KupiKartu.ba i kod nas možete kupiti karte za sve muzičke i druge događaje. Psssst: ako je osoba kojoj poklanjate željna znanja, možete biti posebno originalni i pokloniti joj doživljaj engleskog po Callan metodi!

 3. Za one koji vole muziku...

Ako osoba kojoj kupujete poklon voli slušati muziku, ili se bavi muzikom, onda tek nema dileme! Osim bogatog izbora muzike ovdje obavezno pogledajte neke od zanimljivih i kreativnih poklona za one koji vole muziku.

4. Kreativni pokloni za one najmlađe

Prilikom odabira poklona za djecu uvijek imajte na umu njihovu potrebu za igrom i zabavom! Najbolji način za to je sviranje muzičkih instrumenata, jer osim što je izuzetno zabavno, pruža nebrojeno mnogo koristi za intelektualni razvoj djeteta, a ovdje pronađite idealan instrument bez obzira na dob.

 5. "Diamonds Are a Girl's Best Friend"

...kaže jedna poznata pjesma. Ako birate poklon istina je da sa nakitom nikako ne možete pogriješiti, a posebno ako se radi o decentnom, elegantnom i unikatnom komadu poput onih iz kolekcije Azuni London.

Ako ste došli do kraja ovog teksta i još uvijek vas nismo ubijedili, jedino što nam preostaje je prijedlog kupovine poklon bona. Poklon bon će obradovati svakoga i, ko zna? Možda na kraju baš bude iskorišten u Magazi na našoj dobro poznatoj lokaciji: Veliki ćurčiluk 20, Sarajevo.

Posjetite nas od ponedjeljka do subote od 09:00 - 21:00
ili poklon paket naručite na našem web shop-u 24/7.