Dormeo Renew Eucalyptus jastuk uz 40% nižu cijenu

Vjerujemo da ste iscrpljeni i umorni nakon svih praznika koje ste proslavili, a bez kvalitetne podloge za spavanje san nije kvalitetan.

Dormeo se pobrinuo da se i Vi naspavate, zahvaljujući velikoj akciji na Dormeo Renew Eucalyptus jastuk. Poklonite voljenoj osobi ovaj fantastični anatomski jastuk, na koji Vam poklanjamo čak -40% popusta!

 

 

Da li ste znali da 1/3 života provedete spavajući? Zašto onda ne biste sebi priuštili najbolje? Vjerovatno Vam je bol u vratu, tek što ste ustali, mnogo puta pokvarila dan. Da li ste možda alergični na perje, vunu ili grinje?  Zaronite u san svake noći sa Dormeo jastucima i pružite sebi spavanje kao na oblaku!

 Memory pjena, podrška za Vaš vrat i glavu

vrlo jednostavno, memory pjena smanjuje pritisak na vratu i glavi, pružajući Vam idealnu potporu tokom spavanja.

Oblikovana u odnosu na tijelo, memory pjena je napravljena upravo onako da bi Vašem vratu i glavi pružila potporu, dovela kičmu u pravilno stanje i dala Vam osjećaj bestežinskog stanja.

Tencel vlakna pomažu u stvaranju optimalnog okruženja za savršen san, a zbog vrhunske apsorpcije vlage obezbjeđuju svježe, prozračeno i suho mjesto za spavanje.

Zahvaljujući svojim termoregulacionim svojstvima - nema prekomjernog znojenja tokom ljeta.

Tencel vlakna u Renew Eucalyptus jastuku imaju antialergijska svojstva, sjajno upijaju vlagu, smanjuju rast i razvoj bakterija i grinja omogućavajući Vam da spavate u suhom i prozračenom okruženju.

Iskoritite veliku januarsku akciju i naručite svoj jastuk na: http://links.dormeo.ba/c/5625740