Novo omiljeno mjesto za kupovinu - Plaza online shop

Plaza parfumerija je već dugi niz godina omiljeno mjesto za kupovinu selektivnih kozmetičkih proizvoda i parfema. Također, Plaza je mjesto gdje je uvijek moguće dobiti stručan savjet i upoznati se s novim trendovima. S obzirom na činjenicu da prate trendove, u ponudi ove parfumerije pronaći ćete više hiljada različitih artikala koji garantuju da svako može pronaći nešto za sebe.

Novina koja nam stiže iz ove parfumerije je nova web stranica koji je ujedno i prva autorizovana online parfumerija na području Bosne i Hercegovine. Osim standardnih informacija, nova web stranica je ujedno i online parfumerija u kojoj je moguće izravno kupovati. Plaćanje je moguće pouzećem i putem bankarskih kartica.

 


Online parfumerija nudi besplatnu dostavu na vašu ili drugu adresu, gratis sempling i gift pakovanje, kupovinu e-gift kartice te pregled proizvoda po različitim kriterijima i još mnogo drugih pogodnosti.

Svaki registrovani korisnik može postati vlasnik Plaza kartice,
skupljati «cvjetiće» i ostvariti popust uz kupovinu.

Informativni Beauty Blog oduševiće sve ljubitelje koji žele saznati više o novitetima, make up trendovima i savjetima kako najbolje njegovati svoju kožu.

 

Kao ekskluzivne parfumerije koje već dugi niz godina pružaju svojim kupcima vrhunske proizvode i usluge, u kreiranju asortimana, Plaza parfumerija orijentirana je na ponudu selektivnih proizvoda, ekskluzivnih parfema, dekorativnih proizvoda i preparata za njegu lica i tijela. Na ovoj online platformi možete pronaći ekskluzivne niche brendove koji će posebno oduševiti obožavatelje rijetkih parfema, inspiriranih vrlo zanimljivim pričama.

Kupcima su na raspolaganju dostupne usluge make up konsultacija,  savjeta o njezi kože, usluge šminkanja, a uz vrhunske brandove i kvalitetne proizvoda. Plaza online parfumerija zasigurno će postati omiljeno i nezaobilazno mjesto brojnih kupaca.