Da li ste počeli s uređenjem vrta?
Top Shop web prodavnica
Milion priča jedan Nutribullet!
Delimano web prodavnica
Nova promocija Qatar Airways-a !
Turistička agencija Reiseburo
Inspirisan snovima!
Doremo web prodavnica
Delimano Joy Chopper
Delimano web prodavnica

Mega ponuda! Mega san!

U potrazi ste sa savršenim snom? Više nema potrebe da se borite za dobar san jer Dormeo ima savršeno rješenje – utonite u ugodne snove uz Heroj MEGA set. Sve što je potrebno jeste odgovarajući nadmadrac, koji možete koristiti bilo kad i bilo gdje , uz jorgan i jastuk i laka noć će vam biti zagarantovana.


 

Zadržite toplinu i udobnost u krevetu tokom cijele godine!
Jeste li čuli za mobilne nadmadrace? Ovaj nadmadrac je savršeno rješenje za udobno spavanje na sofi, kauču, tvrdim madracima, pa čak i na podu.

Da li ste znali da je dobar san krucijalan za naše zdravlje i dobrobit organizma? Mi ne želimo samo da Vam obezbijedimo dobar san, već želimo da Vam pružimo SUPER san. Heroj nadmadrac je poseban jer :

  • Pruža udobnost, izuzetnu prilagodljivost, pojačanu prozračnost, ravnomjerno raspoređivanje težine i idealnu podršku za kičmu i sve to zbog Ecocell® pjene nove generacije

Čak 3 proizvoda u POLA cijene!

Svako zaslužuje da se probudi pun energije i odmoran svakog jutra. Zato smo za Vas pripremili nevjerovatnu ponudu - Dormeo Mega set! U ovom setu dobijate nadmadrac, jastuk i jorgan i to sa popustom od čak -50%!

Uvjerite se da je savršen san moguć bilo kad i bilo gdje!

Možete se buditi odmorni, sa osmjehom na licu ili iscrpljeni i nervozni - izbor je vaš!

Dormeo želi da svima bude noć laka te je upravo zbog toga za Vas kreirao set koji će Vam osigurati miran san, sada već od 189,95 KM.

Saznajte više na http://links.dormeo.ba/c/19691447