Konačno ponovo u ponudi!

Najiščekivaniji proizvod je konačno stigao, poboljšan i mekši nego ikada prije. Budite prvi koji će se umotati u novi vaš omljeni Set toplih zagrljaja.

Novi Set toplih zagrljaja je nevjerovatno mekan, topao i krznen i biće vam vjerni pratioc tokom hladnijih dana. U kombinaciji sa jastukom i džepom za stopala postat će omiljeni dio vaše svakodnevnice.

NOVO! Za vas smo spremili posebno iznanađenje ove godine, Set toplih zagrljaja je sada dostupan i u dvije nove boje : smaragdno zelenoj i prljavo rozoj i naravno u dvije dimenzije: 130x190 i 200x200!

Izvanredna mekoća i nježnost!

Zamotajte se i doživite čarobnu mekoću kao nikad prije! Ali to nije sve, Dormeo vas i ovoga puta želi obradovati , pa je na svakoj deci ispisao posebne poruke.

Ovaj set pored što je sjajan dekor svakog prostora, također je i funkcionalan. Bez obzira da li uživate u čitanju ili drijemanju na kauču, novi Set toplih zagrljaja će pretvoriti bilo koje mjesto u ugodan i topao kutak za odmor.

Savršen poklon za vaše najmilije!

Ako ste svake godine u nedoumici šta pokloniti svojim voljenim, mi vam predlažemo da im poklonite najtopliji zagrljaj ikada – Set toplih zagrljaja.

Požurite i pronađite savršenu boju uz čak 50% nižu cijenu!

Saznajte više na http://links.dormeo.ba/c/19674781