Walkmaxx Pure Sandale 3.0 za nju

Obuća je strast većine pripadnica ljepšeg pola i gotovo da nema žene koja ne uživa u kupovini cipela, sandala, čizmica...Ipak, koliko vam se puta i pored svog šoping iskustva desilo da kupite obuću za koju se kasnije ispostavilo da je neudobna i da uopšte ne možete da je nosite. Odabir obuće za ljeto zna biti pravi izazov. S jedne strane, znate da ćete propješačiti kilometre i da vam za to treba nešto udobno i izdržljivo , a s druge strane , vjerovatno ćete imati hrpu fotografija na kojima ne želite na nogama imati nekoliko glomaznih ortopedskih patika. Imamo idealno riješenje za vas.Ugodne i moderne Walkmaxx Pure Sandale za nju su sve što trebate ovog ljeta. Savršene su za romantične šetnje i modernu svakodnevnicu. Walkmaxx Pure ženske sandale imaju antibakterijski tretman, koji pomaže u borbi protiv bakterija i neugodnih mirisa. Osim toga, poznati Walkmaxx zaobljeni đon osigurava udobnost i osjećaj kao da hodate bosi.

Namjenje su:

  • Svima koji provode većinu svog vremena na nogama i žele se riješiti boli i oticanja stopala
  • Svima koji cijene udobnu obuću
  • Svima koji žele osjećaj kao da hodaju bosi
  • Svim dobnim skupinama
  • Svim oblicima stopala
  • Svima koji traže obuću koja pomaže uklanjanju bolova u leđima i zglobovima, poboljšava držanje i pojačava mišićnu aktivnost

Sandale su dostupne u dvije boje : zlatna i crno/bijela

Udobna obuća je preduvijet dobrog raspoloženja i visokog samopouzdanja. 

Za vas smo obezbjedili uštedu od čak 50,00 KM ! Umjesto 99,90 KM, idu za 49,95 !

Uživajte u divnim ljetnim danima i pružite svojim stopalima nevjerovatnu udobnost i lakoću uz omiljene Walkmaxx pure sandale, koje će se pobrinuti da Vaša stopala ostanu odmorna bez obzira koliko ste pješačili.

Količine su ograničene.
Ponudu pogledajte na :
http://links.walkmaxx.ba/c/19495108%20