DORMEO obilježio svjetski dan spavanja i ove godine


DORMEO obilježio svjetski dan spavanja i ove godine

I ove godine Dormeo je na neobičan način čestitao Svjetski dan spavanja našim sugrađanima. Naime, putnike koji koriste usluge prijevoza Centrotrans gradskog autobusa, linija Dobrinja – Vijećnica, Dormeo je obradovao poklonima, te im poželio dobro jutro.

 

 

Putnici su  na sjedištima u autobusu pronašli svoj Dormeo jastuk. Ovaj simpatični gest izmamio je osmijehe na licima naših dragih sugrađana, sretnim putnicima uljepšao radni dan i jutarnju svakodnevnicu. Vjerujemo da će Dormeo jastuci postati neizostavni dio njihove spavaće sobe i sigurni smo da će uz Dormeo proizvode imati ugodne i slatke snove.

Ove godine DORMEO je ponosni sponzor „Svjetskog dana spavanja“ koji se obilježava u cijelom svijetu i koji je iniciran od strane „Svjetskog saveza medicine sna (WASM)“ i Odbora za obilježavanje Svjetskog dana spavanja.

Cilj nam je ukazati na važnost kvaliteta sna i njegovog utjecaja na naše zdravlje i stil života.

Vođen inovacijom i brigom o zdravlju, Dormeo ima za cilj da konstantno prati i unaprijeđuje način spavanja. Sama činjenica da preko 5 miliona osoba koristi Dormeo proizvode, govori da je Dormeo najbolje rješenje za kvalitetan san.

U povodu Svjetskog dana spavanja Dormeo je pripremio mnogo drugih aktivnosti, iznenađenja, te dobrih ponuda za kvalitetan i udoban san.
Više informacija: http://links.dormeo.ba/c/10148023
                                                     ***
                                 Spavajte mirno, njegujte život!