Adidas football takmičenje i prezentacija"Blue Blast“kolekcije

Sport Life organizuje takmičenje u pimpovanju za članove škola fudbala sa teritorije grada Sarejeva u subotu, 11. februara u Sport Life radnji u ulici Muhameda Kantardžića 3. Tom prilikom će biti predstavljena najnovija adidas football kolekcija pod nazivom „Blue Blast“.


Na takmičenju će učestvovati po tri predstavnika iz pet škola fudbala sa teritorije Sarajeva. Takmičari će imati priliku da pokažu svoje spospobnosti u pimpovanju, da se bore za sebe i svoj tim. Prva tri mjesta osvajaju vrijedne nagrade a svi učesnici dobijaju poklone iznenađenja.

adidas Football je lansirao nove kopačke ACE 17.1 kao dio kolekcije Blue Blast za fudbalere koji su rođeni da imaju potpunu kontrolu nad igrom. Oni su ti koji drže konce u rukama i postavljaju pravila.

Potpuno novo gornjište s Primeknit tehnologijom je podijeljeno na zone na novi način dok je đon  sa Sprintframe  tehnologijom nadograđen sa Ground Control 3.0 sistemom. Sam dizajn već vizuelno daje osećaj potpune kontrole. Konstrukcija čarape savršeno prianja stopalu i pomaže da se ono fiksira dok se prilagođava najsloženijim pokretima i time pruža jedinstvenu udobnost.

Dominantna plava boja sadrži pink detalje i tri crte sa metalik odsjajem. Udobnost, stabilnost i nerpikosnovena kontrola karakterišu najnovije modele iz ACE linije koji su stigli u Sport Life radnje 26. januara.

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju ovom događaju!